Hollywood 26. juni 2018

Skuespiller undskylder for upassende kirkegårdsbilleder

"Suits"-skuespilleren undskylder på Instagram, efter hendes fans påpegede det upassende indhold
Foto: All Over Press

Katherine Heigl havde det lidt for sjovt sammen med sin mand, da de var på kirkegården for at besøge afdøde familiemedlemmer.

Det efterlod en shitstorm på hendes sociale medier, og nu undskylder skuespilleren for sit upassende post.

I weekenden var den 39-årige Heigl og hendes mand Josh Kelley på kirkegården i Buffalo i New York. 

Udover at besøge sine egne afdøde familiemedlemmer, valgte Katherine også at ligge billeder af andre gravstene. Opslagene på Instagram havde ifølge Huffington Post ironiske undertoner.

Det fik hendes fans og følgere til at reagere og kommenterede i et væk, hvor upassende de fandt hendes billeder.

Heigl har nu lagt en video op, hvori hun undskylder for sin opførsel, og billederne er også blevet slettet igen.

- Hej alle, jeg sidder i min bil og kører hjem, efter jeg har været sammen med min familie i Buffalo, og lægger mærke til mit post på Instagram fra tidligere har fået en masse reaktioner, og jeg indser, at I har ret, og at det ikke var passende og var respektløst, og jeg har fjernet det, siger hun i videoen.

Katherine Heigl lægger sig flat ned, men forsøger at forklare, hvorfor hun postede de billeder, som hun gjorde.

- Men nogle kommenterede og... var søde at sige, at de ikke synes, at det er en passende ting at gøre, men at jeg højst sandsynligt forsøgte at gøre en svær tid lettere, og det var præcis, hvad jeg gjorde, siger hun.

- Det er en svær ting at besøge mine kæres gravsteder, og jeg besluttede mig for at prøve at finde nogle øjeblikke af letsindighed og humor, og jeg opfattede ikke, hvor upassende jeg var. Så jeg undskylder og takker jer for at forstå, at jeg ikke altid tænker tingene ordentligt igennem. Og jeg er taknemmelig for jeres input og for på en søde måde at gøre mig opmærksom på, når jeg går over stregen. Og tak for jeres tilgivelse, lyder det.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Et opslag delt af Katherine Heigl (@katherineheigl) den

Derudover siger hun, at hun fremover vil være mere opmærksom på andre følelser og ikke blot sine egne. 

Men det er ikke kun Katherine Heigl selv, der har postet de upassende billeder.

Hendes amnd Josh Kelley, har også lagt en video op fra kirkegården, hvor han lader som om, at han holder armen om et familiemedlem, der ikke er der. I baggrunden kan man høre Katherine Heigl grine.

- Besøgte vores kære i dag, og ejg løb ind i en gammel ven. Katherine Heigl fangede dette intime øjeblik, skriver han til videoen. 

Sponsoreret indhold