Katherine Heigl undskylder diva-nykker

Katherine Heigl

Katherine Heigl

Foto: All Over PressDer var ikke kun drama i den fiktive verden under indspilningerne af tv-serien "Greys hvide verden." Også bag kameraet var pulsen høj og hæsblæsende.

En af seriens hovedpersoner, skuespillerinden Katherine Heigl, kvittede jobbet på den yderst populære tv-serie, fordi hun mente, at hun "ikke fik materiale, der kunne positionere hende til en Emmy-nominering."

LÆS OGSÅ: Katherine Heigl sagsøger apotek for svimlende millionbeløb

Efter den udmelding har der siden 2008 været iskold luft mellem Heigl og seriens skaber, Shonda Rhimes. Faktisk så meget, at Rhimes for nylig i et interview med The Hollywood Reporter udtalte, at hun "ikke har tid til dårlige mennesker omkring sig."

I samme interview gav hun desuden udtryk for, at der uden Heigl på settet var mindre brok og arrogance.

Det har imidlertid fået Katherine Heigl til at tage Rhimes' ord meget alvorligt og beklage sin divaattitude i et interview i tv-programmet Extra.

LÆS OGSÅ: Katherine Heigl: Naturlig familieidyl

- Det, som Shonda har sagt, stinker virkelig. Jeg er så ked af, at hun har det sådan, og at jeg har efterladt så dårligt et indtryk, siger skuespillerinden, der er helt bevidst om sit dårlige ry.

- Jeg ville ønske, at jeg kunne ændre det. Det eneste, jeg kan gøre, er at bevise det modsatte, lyder det fra den 35-årige skuespillerinde, der dog har en taktik til at ændre sit omdømme.

LÆS OGSÅ: Diva til TV-show: Betal min 88.000 kroner dyre frisør

- Jeg bliver nødt til at give folk en god samarbejdsoplevelse med mig, så mit ry ikke forbliver dårligt, siger hun.

Siden opsigelsen har Heigl primært lavet romantiske komedier og været producer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close