Tre dræbt i helikopterstyrt i Grand Canyon: Her flygter hun fra flammerne

Et helikopterstyrt lørdag aften kostede tre livet, mens tre andre blev svært kvæstet.

Et helikopterstyrt lørdag aften kostede tre livet, mens tre andre blev svært kvæstet.

(Foto: All Over)

Det skulle have været en af turens højdepunkter: En smuk og uforglemmelig sightseeingtur i helikopter over det spektakulære og smukke Grand Canyon i USA.

I stedet endte turen i gruopvækkende rædsel og død for seks britiske turister.

Tre af dem døde, og tre blev alvorligt kvæstet, da den helikopter, de var passagerer i, lørdag aften styrtede ned i den klippefyldte naturpark i USA.

Ombord var seks britiske turister og venner. Becky Dobson, 27, og brødrene Jason Hill, 32, og Stuart Hill, 30, blev alle dræbt ved ulykken, mens Jennifer Barham, 39, og det nygifte par Ellie Milward, 29, og Jonathan Udall, 32, ligger svært kvæstet på hospitalet.

De seks venner havde ifølge flere britiske medier sparet op til USA-turen i mere end et år – og undervejs skulle de fejre Stuarts 30-årige fødselsdag.

Jonathan Udall og Ellie Milward overlevede ulykken, men blev svært kvæstet. Foto: All Over

Blandt andet havde de planlagt den skæbnesvangre helikoptertur, der altså endte i tragedie lørdag aften, da helikopteren forulykkede i Grand Canyons Hualapai Nation-område.

Piloten Scott Booth, 42, er også indlagt på hospitalet i kritisk tilstand.

Flere panikslagne vidner overværede ulykken, hvor helikopteren styrtede de omkring 200 meter, før at den ramte jorden og brød i brand.

Et hårrejsende billede viser minutterne efter det voldsomme styrt, hvor en af de overlevende vakler væk fra flamme-infernoet.

Nederst i højre hjørne ses en af de overlevende, der flygter fra flammehavet. 

Om der er tale om Ellie Milward eller Jennifer Barham på billedet, vides ikke.

Der var kraftig blæst i området lørdag aften, og det kan være skyld i dødsulykken. Det amerikanske National Transportation Safety Board er nu igang med en tilbundsgående undersøgelse af, hvorfor ulykken kunne ske.

Se billeder af ulykken og de implicerede i galleriet herunder:

Helikopterstyrt

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close