Hollywood13. august 2017

WAUW! Skønne 50-årige Salma Hayek viser sin bikini-krop frem

Et billede af stjernen i udendørs brusebad vækker begejstring
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sa_1.jpg
 Foto: All Over Press
Den dejlige mexicanskfødte skuespillerinde Salma Hayek runder den 2. september 51 år. For ti år siden blev hun mor til datteren Valentina Paloma, som hun har sammen med sin franske milliardær-ægtemand François-Henri Pinault.
Men hverken fødslen eller det halve århundrede har sat sig nogle fysiske spor hos den ekstremt veldrejede skuespillerinde. Det viser hun på et hot foto på Instagram, hvor hun iført bikini tager et udendørs brusebad.
Og det skal være sagt med det samme - hun holder sig fremragende. 179.000 af hendes 4,2 millioner følgere har liket det flotte billede. Se selv!
Dagen inden postede hun et billede fra kollegerne Ryan Reynolds og Blake Livelys hjem.
Her var Salma inviteret til middag, men hun endte med at overtage kødgryderne, som du kan se på billedet herunder.
Salma Hayek har parrets ti måneder gamle datter, Inez, på den ene arm, mens hun rører med grydeskeen med den anden.
Ryan Reynolds og Salma Hayek spiller sammen i actionkomedien 'The Hitman's Bodyguard' der rammer biograflærrederne på fredag den 18. august. Reynolds havde datteren med på optagelserne til filmen, og her legede Salma Hayek med Inez, hvilket har skabt et særligt bånd mellem de to. I filmen spiller Hayek hustruen til en forhærdet lejemorder, der spilles af Samuel L. Jackson. Ryan Reynolds spiller rollen som livvagt udsendt af myndighederne. Hans opgave er at transportere lejemorderen til en international domstol og sørge for, at han når frem i live. Nedenfor kan du se et galleri med flere bikinibilleder af Salma Hayek:

Salma Hayek, 13. august 2017, bikinibilleder

Sponsoreret indhold