Hollywood7. februar 2016

Se billedet: Salma Hayek kørt på skadestuen i upassende T-shirt

Salma Hayek måtte i weekenden en tur på skadestuen, efter at hun kom til skade under indspilningerne til sin kommende film ”Drunk Parents”. Desværre – eller måske heldigvis – var skuespillerinden iført en upassende T-shirt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/salma_hayek_2.jpg
 (Foto: All Over)

Lægerne og sygeplejerskerne på en skadestue i New York stirrede nok ekstra meget, da 49-årige Salma Hayek i weekenden kiggede forbi.

Og det var altså ikke kun, fordi de skulle i gang med at behandle en vaskeægte verdensstjerne.

Næh… lægerne og sygeplejerskerne kiggede nok én ekstra gang på grund af det ”upassende outfit”, som den populære skuespillerinde troppede op i.

Den mærkværdige T-shirt stammede dog ikke fra Salma Hayeks egen garderobe, men er en del af hendes outfit i hendes kommende film ”Drunk Parents”.

Og det var netop under indspilningerne til den film, at den 49-årige skuespillerinde var så uheldig, at hun kom til skade med sit hoved og måtte køres på skadestuen - iført sit outfit vel at mærke.

Salma Hayek kunne efter endt behandling forlade skadestuen, men dog ikke inden at hun fik taget et billede sammen med det ”hold” af læger, som behandlede hende.

- Tak til lægerne Foster og Ellspermann for at tage sig så godt af mig, skriver Salma Hayek som kommentar til et billede, som hun weekenden lagde på sin Instagram-profil.

Her erkendte hun også selv, at hun måske ikke lige var klædt på til hospitaltsbesøg:

- Måtte køres på skadestuen på grund af en mindre hovedskade. Desværre var mit tøj til scenen totalt upassende for et hospital.

Sponsoreret indhold