Hollywood16. april 2014

Skandale-stjernes mor skyldig i spritkørsel

Lindsay Lohans mor slipper dog for fængsel
Lindsay Lohan og mor Dina har begge været på kant med loven
Lindsay Lohan og mor Dina har begge været på kant med loven
 Foto: AOP
Lindsay Lohan, som har adskillige uheldige sager bag sig, har det nok ikke fra fremmede.

Skuespillerindens mor, Dina Lohan, har nemlig erklæret sig skyldig i at have kørt spritkørsel, bekræfter hendes advokat Mark Heller.

- Dina Lohan er meget taknemmelig over at have modtaget et tilbud, vi ikke kunne sige nej til. Ingen fængselsstraf, ingen betinget dom og mulighed for at få kørekort igen, siger advokaten i en meddelelse til ABC News.

LÆS OGSÅ: Lindsay Lohan: Derfor tog jeg i rehabTil gengæld skal Dina Lohan gennemføre et 16-timers kursus i sikker kørsel og installere en funktion i sin bil, der kun tillader kørsel, når hun er ædru.

Desuden skal hun udføre 100 timers samfundstjeneste og betale en bøde på 2800 dollar, som svarer til godt 15.000 danske kroner.

Dina Lohan blev anholdt i efteråret for at køre for stærkt, og alkoholprocenten i hendes blod var mere end dobbelt af det tilladte.

LÆS OGSÅ: Lohan sammen med danske Claus

Datteren, Lindsay Lohan, blev berømt, da hun som 11-årig medvirkede i filmen "Forældrefælden". Siden har hun spillet med i blandt andet filmene "Mean Girls" og "Just My Luck". Senest har hun medvirket i et realityshow, som blot bærer navnet "Lindsay" og vil blive vist på Oprah Winfreys kanal OWN.

Lindsay Lohan har blandt andet modtaget en betinget dom for at stjæle en halskæde, været i fængsel samt gennemgået flere afvænningsforløb.

Newspaq

Sponsoreret indhold