Nyheder24. august 2012

Lindsay Lohan: Sammen med danske Claus

Skandalestjernen fik et tiltrængt pusterum
Efter en knap så rar afhøring hos politiet fik Lindsay selskab af kendis-dansker
Efter en knap så rar afhøring hos politiet fik Lindsay selskab af kendis-dansker
 Foto: All Over

Den danske Hollywood-agent Claus Hjelmbak har hygget sig gevaldigt med Lindsay Lohan i Hollywoods varme august-sol.

Hjelmbak har boet i filmbyen i en årrække og festet med adskillige store stjerner, bl.a. Britney Spears, Sharon Stone og Paris Hilton.

For nylig er det så Lindsay Lohan, som Claus har hængt ud med. Parret er blevet spottet flere gange på West Hollywoods lækre Chateau Marmont-hotel i den foregående uge. De har hygget ved hotellets pool og i restauranten.

Læs også: Lindsay Lohan: Topløs igen

Afslapningen med Claus har været tiltrængt - Lindsay har netop været til afhøring hos politiet i Los Angles angående et omfattende tyveri i et hus efter en våd og vild fest. Masser af dyre solbriller og ure sporløst forsvandt.

Claus Hjelmbak vil ikke udtale sig om Lindsay Lohans privatliv, men fortæller til SE og HØR, at han arbejder tæt med Hollywood-kendissen, som han længe har været venner med. Desuden fortæller han, at endnu en af hans famøse fester er under opsejling.

Læs også: Anni har tilgivet Claus

- Jeg har gang i et spændende velgørenhedsprojekt og kan godt afsløre, at det skal hjælpe voldsramte kvinder. Det er et vigtigt område at sætte fokus på, siger Hjelmbak.

Ifølge SE og HØRs oplysninger vil netop Lindsay Lohan spille en rolle til festen - og der vil som sædvanlig være masser af andre Hollywood-kendte på gæstelisten.

Tirsdag kørte Claus personligt Lindsay til Los Angeles internationale lufthavn. Hun skulle til New York for at arbejde.

Se det - klik herSponsoreret indhold