SKAM-Isak sammen med kvinde på 44

\'Isak\', der var hovedperson i sæson tre af \

'Isak', der var hovedperson i sæson tre af "SKAM", skal have sex med en 44-årig kvinde i en ny erotisk thriller.

Foto: NRK

 
 
Teenageserien SKAM er fortid.
 
Og for 'Isak', spillet af Tarjei Sandvik Moe, venter nye oplevelser.
 
Han var hovedpersonen i tredje sæson af SKAM, hvor han i rollen som Isak sprang ud som homoseksuel og indledte et forhold til Even, der ellers var kæreste med en af det modsatte køn.
 
Og hele verden faldt i svime over den dengang 17-årige gut, der ligesom sin karakter gik på Hartvig Nissens skole i Oslo.
 
Og allerede der vidste han, at han ville fortsætte som skuespiller.
 
– Jeg skal være skuespiller. Det har jeg bestemt, har Tarjei sagt i talkshowet ”Skavlan”. Og efter SKAM var han med i teaterforestillingen 'What Would Jesus Do?', så han er godt på vej mod målet.
 
 
Nu venter en rolle i en erotisk thriller.
 
Her skal Tarjei Sandvik Moe spille en 18-årig skoleelev, som indleder et seksuelt forhold til sin 26 år ældre skolelærerinde.
 
Så 'Isak' hopper dermed ud af rollen som homoseksuel og skal have sex med en kvinde, der kunne være hans mor.
 
- Det er noget af en udfordring at lave sexscener med en kvinde, der er 26 år ældre end mig, men det var netop fordi rollen er så udfordrende, at jeg har sagt ja, siger Tarjei til NRK.
 
Filmen, der har titlen 'En affære' får først premiere i efteråret 2018.
 
– Det er en heftig rolle. Jeg har ikke set nogen spille på den måde i en norsk film tidligere, så det er spændende. Det er interessant at afsøge gråzonen imellem det der er rigtigt og forkert. Der er et tabu omkring så stor aldersforskel mellem to mennesker, der indleder et kærlighedsforhold, siger Tarjei Sandvik Moe til NRK.
 
Han skal spille over for den 44-årige skuespiller Andrea Bræin Hovig.
 
Det slog gnister
Og skal man tro instruktøren Henrik Martin Dalsbakken, så kan vi godt begynde at glæde os.
 
- Jeg testede kemien mellem Tarjei og Andrea, og kunne med det samme mærke, 'at her var noget specielt'. Selv om der er 26 års aldersdorskel, så kunne jeg mærke, at det slog gnister imellem dem, siger instruktøren til NRK.
 
Også 'Isaks' medspiller Andrea Bræin Hovig er glad for samarbejdet.
 
- Da vi mødtes første gang, så følte jeg med det samme, at jeg kunne slappe af, og det ville komme til at gå fint. Han er sikker på sig selv og hviler i sig selv og er meget hooked på projektet, siger Andrea Bræin Hovig til NRK.
 
Tarjei Sandvik Moe har fået masser af tilbud om roller efter SKAM, men han er kræsen og siger ikke ja til hvad som helst.
 
- Der har været en del, men meget af det har været noget skidt. Jeg har sagt nej til meget, og har følt, at nogle producenter bare vil have et SKAM-navn på rulleteksterne for at få god reklame, siger Tarjei Sandvik Moe.
 
Han, der var meget begejstret for, hvor godt SKAM blev modtaget, er ikke bange for at ende som en skuespiller, der kun er kendt for én enkelt rolle.
 
– Jeg er ikke bange for at ende som 'Isak' for altid, fordi jeg ved, at jeg er bedre end det. Jeg tager det som en udfordring, det er sundt at skulle kæmpe for tingene, siger Tarjei Sandvik Moe. til NRK.
 
'Isak' er med i den kommende danske teaterforestilling 'SKAM', hvor han spilles af Mathias Käki.
 
Galleri med de medvirkende i 'SKAM':

SKAM

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close