Hollywood16. januar 2016

Caitlyn Jenner chokerer: Skal være mor

Den transkønnede stjerne skal angivelig adoptere i det nye år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caitlyn_jenner_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Året, der lige er gået, har i den grad været et forandringens år for 66-årige Caitlyn Jenner:

I sommeren 2015 lagde hun livet som Bruce Jenner bag sig og sprang ud som kvinde, og 2016 ser også ud til at være forandringernes år for den tidligere atlet.

Radar Online hævder, at Caitlyn Jenner har planer om at adoptere i det nye år.

– Hun ser det nye år som en helt ny start, og hvilken bedre måde er der end at starte en ny familie? siger en kilde tæt på Jenner til Radar Online.

Hverken sin alder eller sin status som single ser stjernen som nogen forhindring.

– Caitlyn insisterer på, at hun kan klare det, uanset om hun er single eller ej. Hun savner at opdrage børn og siger, at hun har så meget kærlighed at give af, lyder det fra insideren.

https://imgix.seoghoer.dk/7.07609405.jpg
 (Foto: All Over Press)

Her ses Caitlyn med et stort udsnit af Kardashian-familien – måske bliver familiefotoet snart udvidet med en adoptivdatter eller -søn? (Foto: All Over Press)

En adoptionsproces kan tage sin tid, men Caitlyn er klar til at kæmpe for at få sine drømme om at blive mor opfyldt.

– Det er en følsom proces, og lige nu taler hun med eksperter for at se, hvad hun skal gøre for at få det hele sat i gang, forklarer kilden.

– Hun er klar over, at det kommer til at tage tid, men hun vil helt sikkert være mor og tror, at det er det rette tidspunkt at gøre det på.

Jenner har i forvejen seks børn fra tre tidligere ægteskaber og er desuden stedfar til Kourtney, Kim, Khloé og Rob Kardashian.

Sponsoreret indhold