Hollywood12. oktober 2019

Simon Cowell viser sixpack: Trimmet og tonet

Den 59-årige britiske musikmogul Simon Cowell har smidt en masse kilo og er kommet i god form igen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon_cowell_ritzau_scanpix_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Der var ikke noget med at skjule hverken topmave eller dobbelthage, da Simon Cowell forleden var på ferie med sin kæreste Lauren Silverman og sønnen Eric i Cabo i Mexico. Der er nemlig ikke skyggen af overvægt tilbage på den britiske "X Factor"-dommer.

Cowell har smidt cirka 10 kilo ved at leve sundt igen – og ikke ved at få en operation, som nogle ellers har spekuleret i.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pjimage_2.jpg
 (Foto: MEGA, Ritzau Scanpix)

Det er ikke svært at se forskellen på dette før/efter-billede af Simon Cowell. (Foto: MEGA, Ritzau Scanpix)

– Folk har sagt: "Åh, han har fået en gastrisk bypas!". Men det har jeg ikke. Jeg ville have sagt det, hvis det var tilfældet. Diæten handler bare om, hvad du stopper i din krop. Det er ikke Atkins-kuren eller noget andet. Det er bare ganske almindelig fornuft og slet ikke svært. Jeg mødte en læge i L.A., som sagde til mig, at min kost var forfærdelig, og jeg skulle stoppe med at spise fed mad og drikke bestemte ting, siger Simon Cowell blandt andet til Best.

– På få uger kunne jeg se forskel. At droppe sukker betød virkelig meget. De første uger var svære, men jeg stoppede med at have trang til sukker. Jeg har også opdaget glutenfri øl, lyder det fra den nye helsemand.

Se billederne af Simon Cowells sixpack i galleriet herunder:

Simon Cowell viser sixpack: Trimmet og tonet

null
null

Sponsoreret indhold