Kendte19. august 2019

Simon Cowell tabte ni kilo ved at spise som en 5-årig

En kostomlægning har kostet kilo for "X Factor"-dommeren, der nu spiser som sønnen, Eric Cowell, der er fem år gammel
https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10361522au.jpg
 Foto: MEGA

For nylig skrev vi om Simon Cowells nye udseende, der blandt andet skyldes en ny diæt. Men "X Factor"-dommerens tabte ni kilo skyldes en ganske særlig kostomlægning.

Stjernen fortæller nemlig, at hans nye madvaner minder rigtig meget om hans søns. 5-årige Eric Cowell.

- Jeg talte med den her fyr, der er meget kendt for sit arbejde, og efter at have taget nogle blodprøver sagde han: "Du må ikke spise rødt kød, mælkeprodukter, sukker, brød eller gluten", fortæller Simon Cowell til People.

- Jeg tænkte: "Hvad med alkohol?" Det er det eneste, jeg går op i. Og han sagde: "Måske ikke lige så meget, som du har drukket før".

Simon Cowells nye diæt, hvor han holder sig fra stivelse og spiser flere grøntsager, er egentlig "hverdagskost" for hans 5-årige søn, Eric Cowell, som han har sammen med kæresten, Lauren Silverman.

- Det er lidt ligesom "Eric-diæten", for udover is, så kan han rent faktisk godt lide vand. Jeg mener: Hvem bryder sig om vand? Og hans rå grøntsager!

- Så jeg er faktisk på "Eric Cowell-diæten".

Kostomlægningen har blandt andet betydet, at Simon Cowell har byttet sin daglige yoghurt ud med en yoghurt baseret på mandelmælk. Men den anderledes mad har udøvet mirakler for stjernen, der udoiver at have tabt ni kilo også fortæller, at han sover bedre og har mere energi i løbet af dagen.

- Jeg kan spise nogle bestemte frugter, men ikke alle frugter. Man skal være forsigtig, for noget frugt kan indeholde mere sukker end en dåse cola, forklarer "X Factor"-dommeren.

- Men når først man er kommet ind i en rytme, så er jeg blevet ret glad for det. Det har hjulpet mig med at sove, og jeg føler mig mindre træt, når jeg vågner. Jeg bemærkede en kæmpe forskel i, hvordan jeg havde det, allerede efter en uge.

Det er første gang, vi har hørt om en sukkerfri diæt, hvor man gerne må drikke alkohol, men hvis Simon Cowell er glad, så er det jo dejligt ...

Sponsoreret indhold