Hollywood 15. juli 2015

One Directions Louis Tomlinson skal være far

Sangeren venter barn med stylisten Briana Jungwirth, som har bor i Los Angeles. Men de er ikke i et forhold – kun venner.

Den første One Direction-baby er på vej. 23-årige Louis Tomlinson skal nemlig være far.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Louis er meget glad, og han glæder sig til at blive far – og han er sikker på, at Briana bliver en fantastisk mor. Det kom som en overraskelse, men han og Briana er meget meget nære venner, og dette har bragt dem endnu tættere sammen, siger en kilde til People.

Louis Tomlinsons talsmand har ikke villet kommentere sagen.

Louis og Briana her spottet i en bil. (Foto: All Over)

Sangeren havde været i et meget langt forhold med Eleanor Calder, men det holdt ikke, og Louis skulle have mødt Briana kort efter bruddet.

De begyndte at blive spottet sammen i maj, så det er meget nyt, og de to skulle angiveligt ikke være et rigtigt par, men Louis Tomlinson skulle ville være meget involveret i forhold til sin nye familie – og han skulle have været med til alle ultralydsscanninger og undersøgelser. Og det forventes, at Briana, 23, skal føde i starten af det nye år.

- Louis og Briana er glade for hinanden, og det har tilbragt rigtig meget tid sammen privat i løbet af de sidste par måneder. Det er begge meget glade, og selv om de ikke er i et rigtigt forhold, så har det et meget stærkt venskab, og de glæder sig til at få et barn. Det er meget tidligt, og det vigtigste lige nu er Briana og babyens helbred, siger kilden.

[node:aller-related-content]

Louis har været sat i forbindelse med mange kvinder siden bruddet med Eleanor, men han er altså fint tilfreds med at skulle være far, selv om han ikke er i et forhold med Briana.

Louis sammen med Eleanor. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold