Hollywood13. februar 2015

Shirley MacLaine langer ud efter Holocaust-ofre

Den 80-årige skuespiller mener, at ofrene for nazisterne selv må have syndet i et tidligere liv.
Af af
Shirley MacLaine mener, at Holocaust-ofrenes dårlige karma bragte pinsler over dem.
Shirley MacLaine mener, at Holocaust-ofrenes dårlige karma bragte pinsler over dem.
 Foto: All Over
Aldrende Shirley MacLaine er kommet i noget af et stormvejr, efter hun har udgivet bogen "What if", der er hendes egne erindringer - krydret med nogle meget kontroversielle meninger.

LÆS OGSÅ: Spielberg holder rørende tale om Holocaust

Og i bogen får hun sagt, at hun mener, at ofrene for nazisternes Holocaust må have syndet i et tidligere liv og dermed selv har været skyld i deres pinsler.

- Hvad nu hvis de fleste af ofrene for Holocaust fik balance i deres karma fra mange år tidligere, hvor de var romerske soldater, der slog kristne ihjel, eller var korsriddere, der myrdede millioner i kristendommens navn, var Hannibals soldater, eller dem som stormede Østen sammen med Alexander (den store, red.), skriver hun blandt andet ifølge Mirror.

Desuden får den skleroseramte fysiker og forsker Stephen Hawking også en over nakken, da hun skriver, at han på en eller anden måde selv har sørget for sin sygdom, så han kunne frigøre sit sind og helt kan koncentrere sig om sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Ung skuespiller i rollen som skleroseramt forsker

- Skabte han selv den sygdom, der har gjort ham til en krøbling, så han kunne overgive sig til, at andre skal tage sig af ham, så han kunne forfølge viden?, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Stephen Hawking: Jeg vil være Bond-skurk

Shirley MacLaines ideer i bogen har fået mange til at reagere hårdt på blandt andet twitter, hvor hun får stor kritik og bliver kaldt for rablende sindssyg.

Sponsoreret indhold