Hollywood29. august 2018

Shawn Mendes afslører sit pinligste øjeblik

Lækre Shawn Mendes kan heldigvis grine af sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20180809_wen_-_shawn_mendes_94.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Shawn Mendes må være en af de sjoveste og mindst selvhøjtidelige fyre i Hollywood.

Han har i hvert fald evnen til at grine af sig selv, og forleden afslørede han sit pinligste øjeblik.

Det gjorde han i et interview med Variety.

- Jeg faldt på røven foran 80.000 mennesker, fortæller Shawn, men det var ikke det eneste, der gjorde situationen pinlig.

Et af Shawns store idoler så nemlig faldet.

- Jeg var ekstatisk, og jeg så ikke, hvor højt jeg hoppede, og Dave Grohl stod ved siden af scenen og kiggede. Det var... Fantastisk, siger Shawn,

Faldet skete i juli, da Shawn optrådte i Quebec.

Artiklen fortsætter efter videoen

Shawn Mendes har haft en travl sommer, hvor han blandt andet har været forbi Danmark. Her spillede han på Smukfest den 9. august.

Derudover har han været rundt over det meste af Europa, og her har han givet flere interviews, der har bragt masser af gode historier om flotte Shawn.

Fx at han er åben over for at date fans.

- Selvfølgelig ville jeg date en fan. Hvorfor ville du ikke date en, der ser op til dig? Er det ikke det, som par altid siger: "Hun er min største fan", fortalte Shawn i et interview med The Sunday Times, hvor han også fortalte, at han er helt og aldeles single for tiden.

Sangeren har også tidligere fortalt, at han godt kunne tænke sig at få sit hjerte knust.

Det fortalte han i et interview med den brasilianske YouTuber Foquinha sidste år.

I interviewet spørger Foquinha, om Shawn har prøvet at få sit hjerte knust.

- Mildt, men ikke så meget, som jeg får det til at lyde som. Men jeg kan ikke vente på, at det sker. Jeg vil sikkert få nogle gode sange ud af det, siger Shawn i interviewet.

Selvom Shawn altså endnu ikke har haft en rigtig kæreste, så ved han godt, hvornår han er forelsket. Det fortalte han i et interview i 2016. - Det øjeblik jeg føler for en pige, som jeg føler for musik, er når jeg ved det, fortalte Shawn, der også har svært ved at være et sexsymbol. - At være et sexsymbol er ikke cool, med mindre du er forelsket i en pige, og hun kalder dig et sexsymbol, fortalte han også i interviewet.

Shawn har udover musikkarrieren godt gang i andre projekter også. Sidste år sprang han blandt andet ud som model, ligesom han også har udgivet sin egen parfume.

Se billeder fra Shawns koncert på Smukfest i galleriet herunder

Shawn Mendes på Smukfest 9. august 2018

Sponsoreret indhold