Hollywood 18. oktober 2015

Selena Gomez i tvivl om sin seksualitet

Sanger- og skuespillerinden Selena Gomez svarer på rygterne om hende og modellen Cara Delevingne.
Foto: All Over

Da en række billeder af Selena Gomez og Cara Delevingne kom frem sidste år, satte det gang i rygterne om, at de to stjerner var mere end bare venner. I et nyt interview taler Selena om billederne, hvor hun og Cara er tætte på en yacht og blandt andet bader sammen under en udendørs bruser.

- De talte for en gangs skyld ikke om andre folk i mit liv, hvilket var vidunderligt, fortæller Selena Gomez til PrideSour, der skriver, at stjernen altså intet havde imod de mange rygter, billederne satte i gang.

- Hun elskede det, skriver sitet.

Derudover var det rart for Selena Gomez at hænge ud sammen med Cara Delevingne, fordi hun på det tidspunkt havde brug for Cara energi og mere spontane væsen.

- Cara er fantastisk og meget åbne, og hun får bare mig til at være åben. Hun er så sjov, og hun er bare ekstremt eventyrlysten, og nogle gange er det bare det, jeg vil have i mit liv, så jeg havde intet imod det. Jeg elskede det, siger Selena Gomez i interviewet.

Derefter bliver sanger- og skuespillerinden spurgt, om hun nogensinde har sat spørgsmålstegn ved sin egen seksualitet.

- Åh, det, tror jeg, alle gør, uanset hvem man er. Jeg gør, helt sikkert. Absolut. Jeg tror, det er sundt at få nye perspektiver på, hvem man er inderst inde - at stille spørgsmål til sig selv og udfordre sig selv. Det er vigtigt at gøre.

Demi Lovato spiller lesbisk i hitserien "Glee", hvor hun har noget kørende med Naya Rivera. Men hvilken kvinde ville Selena Gomez gerne spille kæreste med på skærmen?

- Suki Waterhouse - hun er model. Hun har været kæreste med Bradley Cooper, fortæller stjernen.

Hvilken stjerne ville du vælge som din kæreste, hvis du skulle spille homoseksuel?

Sponsoreret indhold