Hollywood11. september 2015

Selena Gomez kopierede nøgenbillede fra Aniston

Popsangerinde lægger ikke skjul på, hvor hun har fundet inspiration til sit frække albumcover
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selena_gomez_aop_2.jpg
 All Over Press

Den tidligere Disney-stjerne og popsangerinde, Selena Gomez, er ikke bleg for at smide kludene. Det gjorde hun klart på coverbilledet til sit kommende album "Revival".

På billedet sidder Selena Gomez nøgen, mens arme og ben er strategisk placeret for at dække det mest åbenlyse.

Men idéen til det afslørende sort-hvid billede er vist ikke helt sangerindens egen. På Twitter har den 23-årige "Come & Get It"-sangerinde lagt et billede op, der viser hendes sort-hvide nøgenbillede ved siden af et meget lignende billede.

Her ses "Friends"-skuespilleren Jennifer Aniston også siddende på gulvet, ganske nøgen og kun dækket til af arme og ben.

- Mit idol, skriver Selena Gomez til billedet sammen med hele otte emojis-ikoner med hjerter i øjnene.

[node:aller-related-content]

Selena Gomez lægger altså ikke skjul på, at der er blevet kigget lidt i gemmerne, da albumcoveret skulle skydes. De to stjerner er heller ikke helt fremmede for hinanden. Ifølge Billboard har de tidligere hygget sig sammen ved en fest i anledning af Jennifer Anistons film "Cake".

- Jeg har ikke bare fulgt hendes karriere og været fan, siden jeg var otte år. Jeg har set hende forandre sig fuldstændig i sin nye film Cake. Nu har jeg også haft en rigtig samtale med hende, og hun er sådan en reel person, skriver Selena Gomez til et billede af de to stjerner sammen på Instagram.

Se de to billeder her.

Og de to stjerner sammen her.

#myidol pic.twitter.com/yllwXRyhs2

— Selena Gomez (@selenagomez) 10. september 2015

Sponsoreret indhold