Hollywood11. december 2017

Se video: Rockstjerne sparker fotograf i hovedet under koncert

Den kvindelige fotograf måtte bruge natten til søndag på skadestuen, efter Josh Homme sparkede hende i gulvet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9266098ab.jpg
 Foto: All Over

Under en julekoncert lørdag aften blev en kvindelig fotograf sparket i gulvet af det amerikanske rockband "Queens of the Stone Age"-frontmanden Josh Homme.

Rockmusikeren er i fuld gang med koncerten, da den 44-årige musiker svinger sit ben op og rammer Chelsea Lauren lige i ansigtet.

Sparket ser umiddelbart meget målrettet ud og andre gæster fortæller, at Josh Homme i det hele taget var i dårligt humør under koncerten. Det skriver Variety.

Udover at sparke fotografen i hovedet har rockstjernen tilsyneladende også kaldt publikum for idioter.

Chelsea Lauren blev efter sparket kørt på hospitalet, men er sluppet for alvorlige skader.

- Takket være Josh Homme (Queens of the Stone Age) må jeg nu tilbringe natten på skadestuen. Seriøst. Hvem gør sådan noget?, skriver Chelsea i et opslag på instagram, hvori hun også vedhæfter en video, der er blevet filmet af episoden.

Efterfølgende har Chelsea skrevet en update. Og få timer senere, da videoen er blevet delt, og flere medier har skrevet om episoden, har det fået Josh Homme til at komme med en undskyldning.

- I går aftes, mens jeg var opslugt i min optræden, sparkede jeg henover forskelligt lys og udstyr på vores scene. I dag blev jeg gjort opmærksom på, at dette også involverede et kamera, som blev holdt af fotografen Chelsea Lauren. Det var ikke min mening, at det skulle ske, og jeg er meget ked af det. Jeg ville aldrig med vilje gøre skade på en person, der arbejder på eller deltager i en af vores koncerter, og jeg håber, at Chelsea vil acceptere min dybtfølende undskyldning, skriver han på Twitter.

Sponsoreret indhold