Nyheder30. januar 2016

Rockstjerner i fejde over nazihilsen

Phil Anselmo, der tidligere har været forsanger i Pantera, splitter metal-miljøet med nazihilsen fra scenen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/phil-anselmo.jpg
 (Foto: All Over Press)

Heavy metal-musikere kan næsten ikke blive for provokerende, men der er røde linjer, man ikke skal træde over, når man er fra det mørke miljø.

Den tidligere Pantera-forsanger, Phil Anselmo, er kommet i modvind, efter at han heilede og råbte "white power" på scenen, da han optrådte med gruppen Down.

En person blandt publikum lagde efterfølgende en video med den uanstændige opførsel op på Youtube, men Anselmo har hårdnakket nægtet at undskylde.

- Jeg jokede, og det var en intern joke den aften, fordi vi drak hvidvin. Nogle af jer har virkelig brug for at blive mere tykhudede. Der er mange andre, man kan slå ned på, der har en meget mere realistisk agenda. Jeg elsker alle, jeg hader alle, og det er det. Ingen undskyldninger fra mig, skrev Anselmo i kommentarsporet til videoen ifølge Billboard.

Men Robb Flynn fra gruppen Machine Head giver ikke meget for Pantera-frontmandens undskyldninger. I en ny video med navnet "Racism in Metal", som han har lagt op på Youtube stiller han nemlig spørgsmålstegn ved Anselmos historie.

- Jeg var til stede, og jeg kan fortælle, at der ikke var en chardonnay eller en pinot grigio i backstageområdet. I virkeligheden var det eneste, du drak, Phil Anselmo, den tyske øl Beck. Måske er det der, joken kommer fra, fortæller Flynn.

Machine Head-musikeren undrer sig over, at så mange Panthera-fans har været villige til at se igennem fingre med Anselmos opførsel, og han spørger retorisk, om Justin Bieber, footballspilleren Tom Brady eller danske Lars Ulrich ville slippe afsted med at gøre det samme.

- Holy shit. Hvilket oprør der ville komme, hvis Lars Ulrich skreg "white power" fra scenen, raser Flynn.

Se videoen, hvor Phil Anselmo heiler, herunder:

Sponsoreret indhold