Hollywood2. december 2015

Derfor gemmer Sia sit ansigt bag parykker

"Chandelier"-sangerinden Sia forklarer, hvorfor hun sjældent viser sit ansigt på scenen eller i interviews

Sia

Under interviews, på den røde løber til gallapremierer og prisuddelinger - selv når hun går på scenen for at optræde, er Sia oftest iført en overdimensioneret paryk, der skjuler hendes øjne og nogle gange hele hendes ansigt.

Der er nogle få undtagelser. For eksempel optrådte Sia på den californiske festival Coachella uden paryk, og da hun var mentor i talentprogrammet "The Voice", så vi også stjernens ansigt.

Men der er nu engang tale om undtagelser, for Sia ser for det meste sådan her ud, når hun viser sig i forbindelse med sit virke som sangerinde:

https://imgix.seoghoer.dk/sia-paryk-roed-loeber-hat.jpg
 Foto: All Over

(Foto: All Over)

Udover det åbenlyse praktiske i at kunne skippe to timers makeup og hårstyling, er der flere fordele ved at skjule ansigtet med gigantiske parykker. For Sia handler det helt enkelt om, at hun vil være sværere at genkende, når hun har brug for privatliv.

- Jeg vil gerne have mulighed for at tage i Target og købe en haveslange, hvis jeg vil, forklarer Sia i et interview med komiker og talkshowvært Ellen DeGeneres.

Nåh ja, og så vil hun også gerne kunne tisse i vejsiden som enhver anden, ukendt person.

Du kan høre Sias forklaring i videoen her:

Sia har også tidligere talt om sine ikoniske parykker, der skjuler hendes ansigt. I et blogindlæg til Billboard skriver hun blandt andet:

- Forestil jer den stereotype og meget bedrevidende, komplet uinformerede svigermortype, og overfør det til enhver teenager med en computer her i verden. Tilføj så alle mennesker, der keder sig og mennesker, hvis job det er, at rapportere om berømtheder. Forestil jer så den skabning, den kraft, kritisere jer i en time i træk en gang om dagen, hver dag, dag efter dag.

I galleriet øverst i denne artikel kan du se en masse billeder af Sia - med og uden sine mange parykker.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold