Hollywood10. august 2017

Se musiklegendens vilde forvandling

Årene i fængsel har sat sit præg på den excentriske musikproducer Phil Spector
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/930x580.jpg
 Foto: All Over Press
Den drabsdømte musikproducent Phil Spector, der blandt andet arbejdede sammen med 'Beatles', var blandt andet kendt for sine mange forskellige parykker, der ikke gjorde hans fremtræden mindre excentrisk.
Se blot på billedet herover, hvor hans kunstige hårpragt virker helt elektrisk.
https://imgix.seoghoer.dk/phil2.jpg
 Foto: All Over Press

En af Spectors mere afdæmpede parykker. (Foto: All Over Press)

Spector har siddet fængslet siden 2009, hvor han blev idømt en straf på mellem 19 års fængsel og livstid for drabet på den tidligere modellen og skuespilleren Lana Clarkson. Den i dag 77-årige Spector kan tidligst sættes på fri fod som 88-årig. Lana Clarkson blev skuddræbt på Phil Spectors landsted i Alhambra i Californien i 2003. Kun Spector og Clarkson befandt sig på ejendommen på drabstidspunktet.
https://imgix.seoghoer.dk/phil1.jpg
 Foto: All Over Press

Spector var kendt for at have et heftigt temperament. (Foto: All Over Press)

Han nægtede sig skyldig, men blev dømt for mordet og afsoner nu sin straf. Under retssagen havde han parykken på, som du kan se over artiklen.
https://imgix.seoghoer.dk/lana.jpg
 Foto: All Over Press

Lana Clarkson blev 40 år. (Foto: All Over Press)

I fængslet lever Phil Spector en noget anderledes afdæmpet tilværelse og uden adgang til parykker er han nu blevet helt skaldet og har fået høreapparater, som du kan se på billedet over artiklen. 21 kendisser, der har slået et andet menneske ihjel På billedet herunder kan du se, hvordan han så ud tidligere under afsoningen, da han stadig en havde sporadisk naturlig hårvækst på baghovedet.
https://imgix.seoghoer.dk/faengsel.jpg
 Foto: All Over Press

I dag har Phil Spector mistet alt hår på hovedet. (Foto: All Over Press)

Mens han har siddet fængslet har han indledt skilsmisse fra sin nuværende kone, modellen Rachelle Short. Han er rasende på hende og anklager hende for at ødsle hans formue væk. For den spinkle, skrøbelige Spector er fængslet ingen dans på roser, og allerede kort efter han begyndte sin afsoning skrev han til en ven, at han frygtede for fængselsopholdet og tvivlede på, hvordan ville komme igennem det. - Jeg er bange for medfangerne - de ville dræbe dig for et brev pulversuppe, skrev Spector til vennen. Hidtil har han klaret den, men nu uden hår og med høreapparater.

Sponsoreret indhold