Nyheder25. august 2009

Phil Spector: Frygter for sit liv

Den aldrende musikproducer har det ikke godt med at skulle afsone tæt op ad massemorderen Charles Manson
Phil Spector sammen med hustruen Rachel, som han med garanti hellere vil dele celle med – frem for Charles Manson
Phil Spector sammen med hustruen Rachel, som han med garanti hellere vil dele celle med – frem for Charles Manson
 Foto: All Over

Phil Spector har ikke kun kvajet sig. Han har slået et andet menneske ihjel. Og det er han blevet dømt for.

Men den famøse Motown-musikproducer har stået bag et hav af verdensstjerner fra Tina Turner og Leonard Cohen til John Lennon.

Der er næppe mange, som ville hoppe op og ned af glæde, hvis de befandt sig inden for de samme mure som den berygtede massemorder Charles Manson. Det er heller ikke tilfældet med den aldrende musikproducer Phil Spector, som i forlængelse af sin dom for mordet på skuespillerinden Lana Clarkson nu lider den skæbne.

Tidligere på året blev Phil Spector kendt skyldig i mord. Senere faldt den endelige dom, der lød på livstid med mulighed for prøveløsladelse efter 19 år. De år skal Spector tilbringe i Corcoran-fænglet i Californien sammen med blandt andet Charles Manson og Robert F. Kennedys morder Sirhan Sirhan.

Ifølge MSN.com skriver Spector i et brev til musikjournalisten og vennen Steve Escobar, at han sammen med sine advokater arbejder på at komme "i et bedre fængsel (...) i stedet for her med alle de udskud, gangstere og Manson-typer ... De ville slå dig ihjel for en pose suppe til 39 cent". Og med den udtalelse må man gå ud fra, at Spector endeligt har afvist det ønske om et musikalsk samarbejde, Manson ellers fremsatte i juli måned i år.

Sponsoreret indhold