Hollywood21. marts 2016

Familien rykker sammen: Se Kardashian-klanen fejre Rob

Alt om den glamourøse fest i Malibu, Californien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kimrob.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Efter nogle turbulente år ude i kulden, er Rob Kardashian nu helt inde i varmen.

Det viste Kardashian-søstrene og mama Kris 'KJ' Jenner, lørdag aften i Malibu, Californien, hvor hele familien fejrede Robs 29 års fødselsdag. Rob har i flere år kæmpet mod en depression, som mange mener blev kickstartet af lidt for vilde festvaner i slutningen af nullerne.

Pludselig forsvandt Rob fra skærmen, og først i begyndelsen af 2016 hørte man atter til ham. Og her viste han, hvordan en depression fysisk ser ud. Da tonede frem på billeder var folk i chok over, hvor meget han havde taget på.

Nu flyver kiloene af ham - og han har allerede tabt sig 20 kilo. Lørdagens store overraskelse var, at Rob ankom med Kim og Kanye. Kim har mange gange afskrevet sin bror, fordi hun føler, at han spilder sit liv. Men nu har piben fået en anden lyd.

Kris Jenner, 60, brugte også anledningen til at slå fast, at hun stadig danner par med Corey Gambles, 35.:

https://imgix.seoghoer.dk/kj.jpg

Det mest overraskende var, at Scott Disick, var inviteret og ankom med Kendall. Han har været i rehab, men Kourtney er stadig fast besluttet på, at de ikke skal være et par - til trods for at de har tre børn sammen. Scott er dog en af Robs gode venner - og derfor er der formentlig noget, Rob har insisteret på. Scott så godt ud - og virkede ikke fuld eller skæv:

https://imgix.seoghoer.dk/scott.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold