Hollywood8. marts 2016

Kiloene rasler af Rob Kardashian: Se hvor meget, han har tabt

Kardashian-klanens sorte får har fået det bedre.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rob.png
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: 50 pund - eller 23 kilo.

Så meget har 28-årige Rob Kardashian foreløbigt tabt sig. I flere har har han levet i en slags hi, hvor han stort set ikke har forladt sit hjem. Rob blev ramt af en hård depression, som mange mener blev antændt af for meget fest - og Rob blev ofte glemt ved siden af sine meget succesfulde søstre, Kim, Kourtney, Khloé, Kendall og Kylie. Da han atter viste sig i offentligheden fik mange et chok, da de så hans ekstremt overvægtige krop:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robk.jpg
 Foto: All Over

Men nu går det meget bedre. Ifølge Hollywoodlife.com har han allerede tabt sig 50 pund, og han er fast besluttet på at fortsætte sin sunde livsstil. Ifølge fotografer i Los Angeles International Airport spiste han en appelsin, mens han mandag gik gennem lufthavnsterminalen.

Det er kæresten, Blac Chyna, der har givet Rob bedre kostvaner. Den 27-årige er nu fast besluttet på at hjælpe Rob. Noget Kardashian-søstrene ikke har været i stand til. Både Kim og Khloé har forsøgt at hjælpe deres desperate bror, der for for blot seks år siden arbejdede som model.

Rob havde dog tendens til ekstrem hærg, da berømmelse steg ham til hovedet. Sammen med Kourtneys eks-mand, Scott, og Khloés Lamar, blev drengene en giftig cocktail af sprut og stoffer i Hollywoods vilde natteliv.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold