Hollywood22. december 2016

Se Kardashian-familiens VILDE juletræ

På trods af et slags "annus horriblis" er det lykkedes Kardashian-klanens matriark, Kris Jenner, at få tid til at pynte verdens mest imponerende juletræ.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kardashian_2.jpg
 Foto: All Over

Hvis du synes, at jeres eget juletræ er det vildeste, må vi desværre skuffe dig. Endnu engang har Kardashian-klanen overgået os alle.

Således viste Kris Jenner familiens juletræ frem på Instagram:

Det er tydeligt for enhver, at Kris har valgt et slags slik-tema (hun kalder det "candy-chik", red.), og således hænger kæmpe bolsjer på næsten hver og en gren af det prangende træ. Uden for står kæmpe tinsoldater og vogter, og roser hænger ned fra loftet og står i dusinvis rundt omkring i huset. Selve julebordet er også allerede dækket, så alt er helt klart, til når Kourtney, Scott, Kim, Kanye, Khloé, Kendall og Kylie kommer forbi for at fejre Jesu fødsel den 25. december.

Det har ellers været et krævende år for familien for andet gang i træk. I 2015 døjede de med Lamar Odoms overdosis og skilsmisse fra Khloé. Og naturligvis det faktum, at Bruce Jenner besluttede sig for at tage det endelige skridt og meddele hele verden, at han i virkeligheden var født som kvinden, Caitlyn. 2016 blev året, hvor Kim Kardashian blev røvet med en pistol for tindingen i et groft juvelkup i Paris, Frankrig. Efterfølgende gik Kanye fra forstanden og blev indlagt til en slags mentalevaluering og virker stadig meget skrøbelig.

2017 tyder dog på bedre tider. Både Rob og Khloé har fundet kærligheden i henholdsvis Chyna og Tristan. Begge par ventes at gå ned af kirkegulvet og sige ja til hinanden i det kommende år foran rullende TV-kamaraer i et forsøg på at genvinde mange af de tabte seere, der ikke længere følger med i familiens liv i reality-serien, 'Keeping Up With the Kardashians". Allerede nu er der fare på færde: Rob og Blac Chynas kærlighed synes ligeså skrøbelig som porcelæn, og forleden gik de atter amok på hinanden i en slags Twitter-krig. Kort efter faldt Rob til patten og undskyldte endnu engang sin meget utilregnelige opførsel.

Se gamle billeder af Kardashian-klanen dengang alt var fryd og gammen her:

Kardashians famillieferie

Sponsoreret indhold