Hollywood25. marts 2017

Se Jennifer Lopez' nye flamme

Forholdet til Drake varede ikke længe. Nu har Jennifer Lopez i stedet kastet sine lystige øjne på Alex “A-Rod” Rodriguez.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22254761_0.jpg
 Foto: All Over

Omkring nytår var det ellers hedt mellem Jennifer Lopez og rapperen Drake, men det er kølnet gevaldigt af, og det hjalp nok ikke, at Drake til koncerter for nylig har haft lutter kærlighed og ros til sin ekskæreste Rihanna.

Det kan ikke have passet 47-årige miss Lopez, og derfor er der også kommet en ny mand, som hun kan hygge med på lagnerne.

Over for People bekræfter en kilde tæt på sangerinden, at hun har datet baseballspilleren Alex ”A-Rod” Rodriguez i nogle uger. Og han er ikke en hvilken som helst sportsmand.

Den 41-årige fyr har nemlig tidligere datet bl.a. Madonna, Cameron Diaz og Kate Hudson.

– Hun virker glad. Han har mødt hendes familie, og hun kan virkelig godt lide, at han er far. Hun er dog helt bevidst om, at han er lidt af en playboy, og hun passer på sig selv, siger kilden.

Jennifer Lopez har selv tvillingerne Max og Emme på ni år med sin eksmand Marc Anthony, mens Alex Rodriguez har døtrene Natasha på 12 og Ella på otte år fra sit ægteskab med Cynthia Scurtis.

Og familielivet er ganske sikkert en vigtig faktor, hvis det skal fungere mellem sangerinden og baseballspilleren.

– Han elsker familielivet, og det gør hun også. For Jennifer kommer familien først, siger en kilde til People.

Hvor seriøst forholdet er, vil vise sig. Men i hvert fald har JLo under sin ferie på Bahamas lagt billeder op på sociale medier, hvor man kunne se hende sammen med Rodriguez – for efterfølgende at fjerne dem igen. Måske fordi hun alligevel ikke er helt klar til at vise hele verden, hvem hun kysser med for tiden.

Se desuden billeder af parret, da de for nylig blev spottet sammen efter en tur i træningscentret:

Jennifer Lopez og Alex Rodriguez i træningscenter

Sponsoreret indhold