Hollywood25. februar 2017

Jennifer Lopez: Ydmyget af kæresten

Rihanna blev rost til skyerne af Drake. Og det kan Jennifer Lopez absolut ikke juble over.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0ds0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er ikke sikkert, at Drake skal regne med, at han er i kridthuset hos Jennifer Lopez for tiden.

Parret fandt sammen før nytår, men Drakes gamle 28-årige kæreste Rihanna spøger stadig i forholdet. Åbenbart så meget, at Drake følte, at han skulle hylde hende, da han for nylig gav koncert i London.

– Hun er dronningen af alt, sagde Drake om den sexede sangfugl fra Barbados til koncerten – ifølge The Sun fordi den 30-årige "Hotline Bling"-sanger ville gøre 47-årige JLo en smule jaloux.

– Hvis man skal få en kvinde til at føle sig sexet og den slags, skal man bare spille RiRi-plader, fortsatte han og dedikerede en del af showet til sin ekskæreste med at spille deres fælles hitsange ”Work” og ”Too Good”.

Det er ikke så længe siden, at Drake og Rihannas romance sluttede. Omkring oktober sidste år kastede parret håndklædet i ringen, og få måneder efter kyssede han løs med JLo, der er næsten 20 år ældre end Drakes ekskæreste.

Det faktum, at han slet ikke nævnte sin nye kæreste med et ord, kan nok tænkes at få latinablodet i kog – også selv om de har prøvet at holde deres forhold tæt til kroppen, men om Drakes snak om Rihanna får konsekvenser, er nok tvivlsomt.

Sponsoreret indhold