Hollywood16. januar 2017

Se hvem der glæder sig til Trumps fest på fredag

Caitlyn Jenner skal med til fest for Trump i Washington DC på fredag. Hun vil formentlig være den eneste transseksuelle til stede til den pompøse begivenhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_8.20581895.jpg

Det er ikke mange i Hollywood, der glæder sig til på fredag.

Der bliver USAs 45. præsident, Donald J. Trump, officielt indsat. De fleste skuespillere i Los Angeles - med undtagelse af få barmfagre personager (f.eks. pornostjernen Jenna Jameson .) - tror, at Trumps regering betyder, at jordens dommedag umiddelbart står for døren.

Men blandt alle kritikerne står et klippefast mandhaftigt kvindfolk stadig og jubler med rød kasket og blå Trump-flag:

Der er naturligvis tale om Caitlyn Jenner.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cait_0.jpg
 Foto: All Over Press)

Forleden blev hun mødt af paparazzifotografer foran Starbucks i Malibu, som spurgte hende, om hun glædede sig til Trumps indsættelsesfest på fredag i Washington, DC. Det sagde hun ja til.

Dermed afslører hun, at hun er én af meget, meget få kendte, der vil være til stede under festen.

Caitlyn Jenner var tidligere en meget republikansk mand i form at atleten, Bruce Jenner. Hun har dog ikke skiftet politisk ham med kønsskiftet, og dermed er hun en af ekstremt få transseksuelle, der mener, at det konservative parti er vejen frem for Amerika.

Caitlyn debuterer snart i den nye sæson af reality-serien, 'Keeping Up With the Kardashians'. Hun blev ellers stort set skrevet ud, da hun blev til Caitlyn - ikke mindst på grund af det på det tidspunkt anstregte forhold til eks-konen, Kris Jenner.

Hold øje med Caitlyn på fredag, når både CNN og TV2 News sender live fra Trumps officielle indsættelsesfest.

Sponsoreret indhold