Hollywood29. december 2016

Nu er de begge døde: Se George Michaels duet med Whitney Houston

George Michael nåede at indspille utallige hits og musikvideoer. En af dem sammen med Whitney Houston, der døde i 2012

Første juledag fik alle musikelskere en solid knytnæve i maven, da det blev offentliggjort, at George Michael var fundet død i sit hjem i det nordlige London. Det var kæresten til den den 53-årige sanger, der fandt ham livløs i sengen.

Til mediet The Telegraph sagdeFadi Fawaz, at det var meningen, at han og George Michael skulle til julefrokost. Derfor var Fadi taget hjem til George Michael for at hente ham.

- Jeg tog derhen for at vække ham, og han var bare væk, lå helt fredfyldt i sin seng. Vi ved ikke endnu, hvad der er sket. Alt havde været meget kompliceret på det sidste, men George så frem til jul, og det gjorde jeg også, siger kæresten til The Telegraph.

Tilbage er nu kun mindet om 80'ernes konge af popmusik, hvor han hittede med Wham. Senere gik han solo og stod bag nogle af musikkens største hits såsom ""Jesus to a Child" og "Father Figure".

I løbet af sin karriere sang George Michael også flere duetter.

En af dem er "If I told you that", der udkom i 2000. Her havde amerikanske Whitney Houston selskab af briten, og de medvirkede også begge i musikvideoen. Sangen gik bl.a. til tops på hitlisten i Polen, mens den kun fik sekundære placeringer i resten af verden.

Som bekendt druknede Whitney Houston i februar 2012 i sit badekar som følge af hjerteproblemer og et kokainmisbrug.

Knap fire år senere måtte vi også vinke farvel til George Michael.

Se fotos af George Michael:

George Michael og kæresten Fadi Fawaz

Sponsoreret indhold