Se de første billeder af Selena Gomez på afvænningsklinik

Se billederne af Selena Gomez på afvænningsklinikken i galleriet neden for.

Se billederne af Selena Gomez på afvænningsklinikken i galleriet neden for.

Foto: All Over

 
Er Selena Gomez begyndt at ryge?
 
Rygterne om sangerinden har fået næring efter offentliggørelse af de første billeder af Selena Gomez på den afvænningsklinik i Tennessee, hvor hun er indlagt.
 
 
På billederne er Selena Gomez iklædt en hvid hættetrøje, og på et af billederne ser man en kvinde bagfra, mens hun sidder i en stol og ryger en cigaret.
 
 
Kvinden kan minde om Selena Gomez, men på Twitter afviser hard core-fans, at den rygende kvinde skulle være Selena.
 
 
På et af billederne kan man se et plaster på oversiden af Selenas venstre hånd, der kan tyde på, at hun kan have fået drop på klinikken.
 
Selena Gomez afbrød sin verdensturné 'Revival World Tour' i august og måtte aflyse de resterende koncerter - herunder en koncert i Danmark.
 
Samme dag erklærede hun i en pressemeddelelse bragt i People Magazine, at hun tager noget tid væk fra rampelyset for at passe på sig selv.
 
 
Hun lider af den kroniske gigtsygdom Lupus, som kan påvirke mennesker på forskellig måde.
 
I Selenas tilfælde har det konkret resulteret i depression, angst og panikanfald.
 
- Jeg bliver nødt til gøre noget ved de problemer nu og her, sagde Selena Gomez i pressemeddelelsen.
 
Da Gomez meddelte, at hun holder en længere pause, begyndte det at svirre med rygter om, at hun skulle være blevet afhængig af en række receptpligtige medikamenter - rygter der fik yderligere næring, da Gomez tjekkede ind på afvænningsklinikken i Tennessee.
 
Til People Magazine siger en kilde dog, at Gomez ikke bliver behandlet for afhængighed, men at hun oplever perioder, hvor hun er ekstremt nedtrykt.
 
 
I sidste uge afslørede Us Weekly om afvænningsklinikken, at det en mindre og meget privat klinik, som kun er for kvinder, og hvor patienterne kommer gennem meget intense behandlingsforløb.
 
Selena Gomez har de seneste uger været set uden for klinikken ved flere lejligheder, hvor hun har spist middag med sine forældre og morgenmad med sine bedsteforældre.
 
Men der er ikke tidligere vist billeder fra klinikkens område.
 
Se galleriet med Selena Gomez på afvænningsklinikken i Tennessee neden for:

Selena Gomez 19102016

 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close