Daniel Radcliffe smider tøjet i ny billedserie

Foto: All Over Press

Det er ved at være længe siden, at Daniel Radcliffe var lille søde Harry Potter. Bevares – sød er han stadig, men skuespilleren, der nu er 26, må altså sige at være blevet en rigtig mand, og det viser han frem med en ny billedserie for Vanity Fair Italia.

Daniel Radcliffe blev for nylig i en aftemning kåret som ”Best Rear of the Year” (årets bedste bagdel), og det var endda hans kæreste, som måtte fortælle ham, at han havde vundet.

- Det var min kæreste (Erin Drake, red.), som fortalte det til mig. Hun sendte mig en sms og drillede mig. Og jeg synes egentlig, at det er ret underligt, for jeg viste altså slet ikke min bagdel sidste år. Men jeg er da alligevel taknemmelig over, at folk har stemp på mig, og jeg vil da være smigret, hvis jeg er nomineret igen næste gang, siger Daniel Radcliffe til Vanity fair ifølge Just Jared.

Han fortæller også, at kæresten nok er skyld i, at han er blevet mere veltrænet.

- Siden jeg begyndte at date hende, så har jeg da taget på i muskelmasse, siger han og griner.

- Nej sandheden er nok, at siden vores forhold ikke er hemmeligt længere, så kan vi ikke shoppe eller spise en is uden, at fotograferne er der. Så det er ikke sådan, at vi træner hele tiden. Men når vi gør det, så bliver det også fotograferet, forklarer Daniel Radcliffe, som dermed afkræfter at han skulle være i gang med et vildt træningsprogram.  

Se det nye lækre billede af Daniel Radcliff her hos Vanity Fair Italia.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close