Se billederne: Nu er hun i Danmark

Skandalesangerinden Miley Cyrus har indtaget vores hovedstad

Skandalesangerinden Miley Cyrus har indtaget vores hovedstad

Foto: All OverOnsdag aften fyldes Forum i København med tusindvis af unge piger og drenge, der i lang tid kun har ventet på én ting: At opleve Miley Cyrus live.

Men selvom der altså er over et døgn til, at den tidligere barnestjerne indtager scenen, har flere danskere allerede fået en forsmag på, hvordan det er at se popprinsessen i virkeligheden.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Aflyser Miley Cyrus koncerten i Danmark?

Miley Cyrus ankom nemlig allerede til landet i går, hvor hun som mange andre stjerner før hende tog en tur i Tivoli. Og at dømme ud fra hendes egen profil på det sociale medie Instagram faldt især den kinesiske del af den gamle forlystelsespark i hendes smag.

Begge billeder, som den unge popsild delte med sine mange, mange fans, er taget i det område af Tivoli, der byder på smukke papirslamper og kinesiske drager.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Rundt om Miley Cyrus


Miley så næsten ligeså begejstret ud som børn, der får lov at komme i Tivoli. (Foto: Miley Cyrus, Instagram)


Især de kinesiske lamper og drager så ud til at fange stjernens opmærksomhed. (Foto: Miley Cyrus, Instagram)

LÆS OGSÅ: Se billederne: Miley Cyrus chokerede London

Og det var altså Miley Cyrus selv, og ikke bare en look-a-like, som man i går aftes kunne støde på i vores hovedstad. Det bekræfter pressechef i Tivoli, Torben Plank.

- Den er god nok. Miley Cyrus dukkede uventet op på fransk visit i Tivolicph i aftes. Hvem har billeder, skriver han på Twitter.

Også efter koncerten i morgen skulle der være god chance for at støde ind i den skandaleombruste sangerinde. Der skal hun nemlig til efterfest på Peter Birchs Donkey Club.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus blev væk fra fest i Sverige - Derfor sker det ikke i DanmarkUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close