Hollywood2. maj 2014

Åh nej! Aflyser Miley Cyrus koncerten i Danmark?

Skandalesangerinden udskyder europæisk tour på grund af sygdom
Miley Cyrus er for syg til at gå på scenen
Miley Cyrus er for syg til at gå på scenen
 Foto: All OverDen 4. juni bliver en god dag for de danske Miley Cyrus-fans. De kan nemlig se frem til at se den twerkende "Wrecking Ball"-sangerinde give koncert i Forum i København.

Eller kan de?

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus viser bryster

Den unge kunstner aflyste tidligere på måneden sin amerikanske koncert-tour, og nu udskyder hun også de to første koncerter på sin europæiske tour på grund af sygdom.

Det skriver Female First.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cdf0544d568d4a8e8d4f01c6cad60463.jpg


Nu kommer europæerne til at vente på Mileys show (foto: All Over)

Siden 15. april, hvor superstjernen fik en allergisk reaktion over for en bestemt form for antibiotika, har hun ikke været på toppen. Hun så ellers ud til at være i bedring efter to uger, men nu er situationen vendt.

- Efter en lang periode med forbedringer er Cyrus' symptomer nu vendt tilbage, og lægerne vil ikke lade hende rejse. Denne type ekstreme allergiske reaktion kan vare op til 27 dage, og i den periode skal hun være under konstant lægeligt opsyn, lyder det i en meddelelse på sangerindens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus: Jeg er feminist

Cyrus selv er frustreret over sygdommen.

- Jeg kan ikke lade være med at græde. Jeg vil tilbage på tour. Det er meningen, at jeg skal optræde for jer, ikke at jeg skal ligge i en hospitalsseng, skrev hun for nylig på Twitter.

Sangerinden giver koncert den 6. maj i London, og 4. juni besøger hun altså København.

LÆS OGSÅ: Wow! Har hun twerket sin røv i stykker?Sponsoreret indhold