Se billederne: Mr. Bean har fået ny dyt

Mr. Bean har skiftet sin gule dyt ud med én i rød

Mr. Bean har skiftet sin gule dyt ud med én i rød

Foto: YouTube og AOP

Rowan Atkinson blev verdenskendt i rollen som den gæve og noget særprægede Mr. Bean i serien af samme navn fra 1990'erne.

Og også Mr. Beans gule og dårligt kørende køretøj blev et klenodie i serien, der bestod af 14 episoder og kørte i perioden 1990-1995. Den gule bil var en Austin Citron Green, model 1976 - 1980 i skriggul - og fuldt udstyret med både hængelås og dårlige bremser.Klip fra afsnittet, hvor Mr. Bean fragter sin nye stol hjem på en noget særpræget måde (Foto: YouYube)


Bilen var omdrejningspunkt i flere sjove episoder: Blandt andet da Mr. Bean formåede at skifte et helt sæt tøj, børste tænder og på anden vis gøre sig klar i den minimalistiske bil, og da han fragtede en nyindkøbt stol hjem på en noget særpræget måde.

I virkeligheden er Mr. Bean dog noget bedre kørende - bogstavlig talt! For nyligt blev han således set stige ind i en Mercedes SLS til den nette sum af næsten 2 millioner danske kroner (eller 200.000 britiske pund).
Mr. Bean kører Mercer i virkeligheden - i den kommer han nok både hurtigere og mere sikkert frem (Foto: AOP)


Serien om Mr. Bean og hans gule dyt høstede både priser og tårnhøje seertal - så det væltede naturligt nok ind med penge til Rowan Atkinson. Og så er der jo ikke noget at sige til, at man vil købe en ordentlig dyt…

LÆS OGSÅ: Mr. Bean indlagt

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close