Hollywood 22. oktober 2016

”Scream” har 20-års jubilæum - hvor er skuespillerne i dag?

Gyserhittet ”Scream” ramte biograferne i 1996 - hvor er skuespillerne 20 år senere. Få svaret her
Foto: All Over

Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette var blot nogle af skuespillerne på rollelisten i Wes Cravens ”Scream” fra 1996, der blev et kæmpe hit. Og i anledning af Halloween den 31. oktober, er der flere biografer, der laver jubilæumsvisninger af filmen, der storhittede for 20 år siden. 

Der kom flere film i rækken, men den første regnes stadig som en af de allerbedste teenagegysere nogensinde, og der var masser af gode navne på rollelisten, som også sidenhen har lavet en masse andet.

Men hvem husker ikke Neve Campbell som Sidney Prescott, der er omdrejningspunktet i filmen, hvor hun prøver at undslippe den kappe- og maskeklædte morder, mens hendes venner bliver slået ihjel omkring hende? Og Courteney Cox som den kolde og kyniske journalist Gale Weathers, der vil gøre alt for den gode historie - eller hvad med David Arquette, der var den noget ynkelige politibetjent Dewey, eller Skeet Ulrich, der var Sidneys kæreste Billy? 

Vi har været i gemmerne og fundet en masse billeder fra dengang - og nye billeder af, hvordan skuespillerne ser ud i dag.

Se billederne af skuespillerne dengang og nu. 

Scream - 20 år senere

Sponsoreret indhold