Hollywood3. april 2016

Hannah Montana 10 år senere - Kan du kende skuespillerne?

Miley Cyrus ser vi hele tiden, men hvordan ser skuespillerne fra den populære Disney-serie ”Hannah Montana” ud i dag? Få svaret her!

10 år siden - Hannah Montana

I 2006 kom verden første gang til at stifte bekendtskab med Miley Cyrus som ”Hannah Montana” i Disney-serien, som kørte fra 2006 til 2011 - og det blev også til en film om den unge pige. Hannah Montana var en teenage-popstjerne, som gemte sin sangkarrie for sine venner, så hun kunne leve et normalt teenageliv. Det kunne hun, fordi hun altid brugte forklædninger, når hun skulle optræde.

Miley Cyrus’ far Billy Ray Cyrus spillede også hendes far i serien, hvor omdrejningspunktet var teenagepige Miley Stewart, som var popstjernen ”Hannah Montana”.

I serien flyttede familien Stewart fra Tennesse til Malibu, hvor Miley skulle tilpasse sig et ny tilværelse - og de eneste, der kender hendes hemmelighed er hendes far Robbie Ray Stewart, hendes underlige bror Jackson og hendes to allerbedste venner Lilly Truscott og Oliver Oken.

Der var naturligvis mane medvirkende i serien, men det helt faste hold var med i alle 99 episoder: Miley Cyrus som Miley Stewart/Hannah Montana, Emily Osment som Lilly Truscott, Jason Earles som Jackson Stewart, Billy Ray Cyrus som Billy Ray Stewart, Mitchel Musson som Oliver Oken og Moises Arias var med i 76 episoder som Rico.

Mens man lige siden serien har kunnet følge Miley Cyrus på godt og ondt i hendes efterfølgende karriere og kærlighedsliv, har man nok set knap så meget til seriens andre skuespillere.

Vi har fundet en række billeder, så du kan se, hvor skuespillerne så ud dengang og i dag. Klik igennem galleriet øverst i artiklen.

10 år siden - Hannah Montana

Sponsoreret indhold