Hollywood7. april 2017

Scott om Kourtney: Hun tænder mig stadig

- Hun er mit livs kærlighed, fortæller Scott i det nyeste afsnit af "Keeping up with the Kardashians"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3143313_0.jpg
 Foto: All Over

Kourtney tænder stadig Scott Disick, men det tidligere par er ikke i nærheden af at finde sammen igen, fortæller Scott i det nyeste afsnit af "Keeping up with the Kardashians", hvor Khloé og Kim sætter ham i stævne.

Det skriver E!Online.

Samtalen om Scott og Kourtneys forhold kommer op, da Scott netop er hjemvendt fra ferie med Kourtney og børnene i Mexico.

Her fortæller han, at han og Kourtney kyssede hinanden godnat på ferien, og det får Khloé til at spørge, om hans pølse stadig rører på sig, når han er sammen med Kourtney. Altså tænder hun ham stadig?

- Hun tænder mig stadig, hvis det er det, du spørger om, svarer Scott på spørgsmålet, og slår samtidig fast, at han ikke dater nogen andre, selvom han godt kunne. Han føler sig bare ikke komfortabel med det.

Derefter spørger Kim ham, om han bliver frustreret over, at Kourtney ikke bider på, når han lægger op til hende. Han tror da heller ikke, at han nogensinde vil kommer over hende.

- Nej, jeg føler, at jeg aldrig vil komme mig over hende. Hun er mit livs kærlighed, men jeg prøver bare på at gøre alt for at være der for hende. Jeg har også indset, at mange ting var min skyld, og det tager jeg ansvar for. Jeg håber bare, at hun en dag forstår, at jeg ikke vil være sammen med andre end hende, fortæller Scott til Khloé og Kim.

Scott Disick og Kourtney Kardashian slog officielt op i sommeren 2015.

Se flere billeder af parret i galleriet herunder

Kourtney og Scott 2016

Sponsoreret indhold