Scott Disick indrømmer sit narko-misbrug

Scott Disick, 33, i Las Vegas, Nevada forleden.

Scott Disick, 33, i Las Vegas, Nevada forleden.

Foto: All Over Press

Det kom ikke som verdens største overraskelse.

Men Kourtney Kardashians ekskæreste, Scott Disick, indrømmede søndag aften i bedste sendetid i USA, at hans årelange misbrug ikke blot er begrænset til alkohol. Noget han ellers længe har hævdet - og som Kardashian-søstrene har bakket op om.

Når Khloé, Kim og Kourtney har talt om Scotts misburg, så de altid betegnet det som alkoholmisbrug. Men levende billeder lyver ikke, og derfor har de fleste Kardashian-fans nok fanget, at Scott tilsyneladend ikke bare var fuld, når han var på sine ekstreme festture.

Søndag valgte Scott selv at kalde en spade for en spade. 

- Skal jeg fortælle dig om alle mine problemer, så du kan få det bedre med dig selv, siger han i telefonen i en samtale med Kendall Jenner.

- Først mistede jeg hele min familie, så fik jeg et stort narkomisbrug. Så kom jeg på rehab, men jeg havde stadig lyst til at tage stoffer [...]. Hvis du synes, du har store problemer, så bare se på os, siger Scott.

Samtalen faldt i den nye reality-serie, "Rob&Chyna", der egentlig omhandler Rob Kardashians kamp mod overvægt og hans kamp for kærligheden til sin kæreste, eks-stripperen, Blac Chyna.

Serien fokuserer dog - til de fleste store overraskelse - også på Robs venskab med Scott Disick.

Se billeder fra Scotts tid som festabe her:

Scott Disick fester løs

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close