Hollywood19. februar 2016

Rygterne svirrer: Scott Disick drikker igen

Kourtney Kardashian kan ikke være tilfreds med sin børns far, der angiveligt skulle være røget på flasken igen.

Scott Disick fester løs

Den er vist ved at være gal med 32-årige Scott Disick igen. Han skulle ellers holde sig fra sprut, men nu ser det altså ud til, at han igen fester løs for fuld udblæsning.

Ifølge Daily Mail var han onsdag aften i fuldt sving i New York, hvor han har festet løs med en ukendt blondine til kl. 05 om morgenen – og han skulle være faldet godt og grundigt af vandvognen.

Scott Disick skulle ellers gøre sit for at holde sig ædru, så han kunne være en ordentlig far for sine og Kourtney Kardashians tre børn.

Inden de festede løs på natklubben var Scott Disick ude og spise med den ukendte blondine og en af hendes veninder på restauranten Koi, og efterfølgende blev der så festet på Up & Down i en times tid, før festen blev flyttet til et privat sted. Og der var skrammer at se på Scotts hænder – og hans dyre pelsfrakke var heller ikke intakt.

Det var anden gang i denne uge, at Scott var på Up & Down, og flere medier melder, at han absolut ikke holder igen med alkoholen længere – og flere kilder skulle frygte på hans vegne, at han er ved at sætte forholdet til sine børn fuldstændig over styr.

I efteråret var Scott Disick ellers tjekket ind på Cliffside Malibu, der er en meget dyr afvænningsklinik, og det lod til, at han var klar til at gøre sit for at bevare forholdet til sin ekskæreste Kourtney Kardashian og deres børn – seksårige Mason, treårige Penelope og etårige Reign.

Se billederne af Scott Disick, der fester i New York – og hans nye veninde øverst i artiklen.

Scott Disick fester løs

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold