Hollywood23. april 2017

Scarlett om Pilou: Han er skør

Hollywood-stjernen Scarlett Johansson har fået et fint venskab med den danske skuespiller og spradebasse Pilou Asbæk, som hun spiller over for i filmen ”Ghost in the Shell”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sct.jpg
 (Foto: All Over)

Scarlett Johansson og Pilou Asbæk har tilbragt seks måneder i hinandens selskab under optagelserne af filmen ”Ghost in the Shell” i New Zealand. Og de har tidligere spillet sammen i ”Lucy” i 2014.

Ud over at være kollegaer er Pilou Asbæk og Scarlett Johansson blevet gode venner. Og den 35-årige dansker kan tydeligvis få smilet frem hos den 32-årige verdensstjerne.

Hun fortæller nemlig om en sjov oplevelse med Pilou, hvor han pludselig sprang om bag baren for at lave drinks til folk.

– Tjenerne havde alle de her tropiske skjorter på, og han besluttede sig for at gå om bag baren og tage en af de her skjorter på og begyndte at servere drinks for hele baren, siger Scarlett Johansson ifølge TV2 og fortsætter:

– Han er bare skør, fortæller hun.

Og det er ikke kun skuespillerne, der klikker. Pilous datter Agnes legede nemlig med Scarletts datter Rose, når forældrene havde fri fra filmoptagelserne.

Se Pilou Asbæks mange looks her:

Pilou Asbæks mange look

Sponsoreret indhold