Scarlett Johansson kæmper med moderskabet

Foto: All Over

I 2014 indtog Scarlett Johansson sit livs rolle, da hun blev mor for første gang til datteren Rose Dorothy.

Den 32-årige skuespillerinde forsøger nu at balancere familielivet med filmkarrieren, men det kan være svært at navigere rundt i, fortæller den dansk-amerikanske Hollywood-darling.

- At være mor når man samtidig også arbejder, er en stor udfordring. Jeg beundrer virkelig alle dem, der gør det - jeg kan næsten ikke få det til at hænge sammen, lyder det åbenhjertigt fra Johansson i et interview med Entertainment Weekly.

- Det er en lige så stor gave at være mor, som det er en udfordring, tilføjer "Lost in Translation"-stjernen.

Scarlett Johansson spiller over for danske Pilou Asbæk i science fiction-filmen "Ghost in the Shell", der får premiere i Danmark den 30. marts.

Under indspilningerne til filmen - og til andre film, som hun har på plakaten den kommende tid - har skuespillerinden været ramt af dårlig samvittighed over for datteren.

- Jeg tror, at man altid føler en lille form for skyld, siger Johansson og fortsætter:

- Når man går på arbejde, føler man, at man går glip af vigtige øjeblikke med sit barn derhjemme. Og når man endelig er hjemme hos sit barn, føler man, at man ikke giver nok til sit arbejde. Det handler om balance, lyder det fra hende.

Scarlett Johansson har lille Rose Dorothy med den franske journalist og reklamemand Romain Dauriac, som hun blev separeret fra i sommer efter to års ægteskab.

/ritzau/FOKUS

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close