Hollywood27. februar 2015

Scarlett Johansson forsvarer gramse-Travolta

Der var intet mærkeligt over det, forklarer skuespillerinden om billedet, hvor en kærlig Travolta holder hende tæt ind til sig
John Travolta var alle pigernes drøm, da han i 1978 spillede Danny Zuko i hitfilmen "Grease"
John Travolta var alle pigernes drøm, da han i 1978 spillede Danny Zuko i hitfilmen "Grease"
 Foto: All Over PressSmukke kvinder stylet til filmverdens fineste aften kan få mange hoveder til at dreje af led, og det gælder også John Travolta, der vakte opsigt med sine meget fysiske hilsner til yndige Hollywood-skuespillerinder.

Den 61-årige "Pulp Fiction"-stjerne hilste på sin kollega fra 2004-filmen "A Love Song for Bobby Long," skuespillerinden Scarlett Johansson, med kindkys og en kærlig arm placeret om hendes talje.

LÆS OGSÅ: John Travolta: Scientology reddede mit liv

Fotografer fangede et billede af gestussen, og her ser Johansson meget skeptisk ud, mens dansekongen fra "Saturday Night Fever" så meget opslugt ud.

- Billedet, der cirkulerer, er et uheldigt stillbillede fra mødet, som var meget sødt og helt velkommen. Billedet afspejler ikke, hvad der gik forud og skete efterfølgende, siger den 30-årige skuespillerinde til nyhedsbureauet AP og understreger:

- Det er intet mærkeligt, uhyggeligt eller upassende ved John Travolta. Jeg har ikke set ham i nogle år, og det er altid en fornøjelse at hilse på ham, siger hun.

LÆS OGSÅ: John Travolta: Griskhed skyld i homorygter

"Grease"-ikonet gjorde sig ved sidste års Oscar-uddeling uheldigt bemærket ved at udtale skuespiller- og sangerinden Idina Menzels navn besynderligt forkert, og ved årets uddeling blev han kaldt på scenen for at præsentere hende igen. Her gentog han joken, Menzel kom på scenen, og her rørte Travolta meget ved hendes ansigt og hage, da han hilste på hende.

LÆS OGSÅ: John Travolta: Se hans elsker

Det affødte også en del snak om hans bizarre tilnærmelser, men ansigts-gramset var aftalt og indstuderet, fortæller Travolta til magasinet Vanity Fair:

- Jeg elskede det. Det fuldendte cirklen. Og jeg elskede det, for det betyder, at jeg kommer tilbage til næste års Oscar, joker han.

Privat er Travolta gift med skuespillerinden Kelly Preston, som han har børnene Ella, Benjamin og den afdøde søn Jett med.

Sponsoreret indhold