Hollywood24. maj 2017

Ups! Milliardarving og designer i trusse-kiks

Nicky Hilton har ikke styr på tøjet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kiks_0.jpg

Hun er sammen med sin noget vildere storesøster, Paris Hilton, arving til en milliardformue og så designer Nicky Hilton tøj.

Ikke fordi hun har brug for pengene, for hun har også giftet sig ind i den noble Rotschild-familie og har dermed tjek på både finanser og familienavn.

Om det er eget design, hun havde på forleden i bydelen Soho i New York City, er uvist.

Hun var iført en blå og hvid sommerkjole og et par flade sko og en stråhat.

Men det var hendes numse og undertøj, der kom i fokus, da Nicky Hilton skubbede rundt med en barnevogn, hvorfra hendes datter, Lily Grace, kiggede ud på storbyen.

Et vindpust greb fat i kjolen og løftede den op, så milliardarvingens baller og hudfarvede trusser blev blottet.

Og som det altid er med de kendte, var der en fotograf i nærheden, der forevigede det ømme øjeblik.

Den 15. august 2004 giftede Nicky Hilton sig med forretningsmanden Todd Meister i et bryllupskapel i Las Vegas. Ægteskabet blev dog opløst tre måneder senere, da parret ikke havde tid til at være sammen og var blevet gift efter en pludselig indskydelse.
I 2011 begyndte Nicky Hilton at date finansmanden James Rotschild. De blev forlovet ved Como-søen i Italien i 2014 og gift året efter ved et storslået bryllup ved Kensington Palace. Blandt bryllupsgæsterne var Chelsea Clinton, Kate Beckinsale, kronprinsesse Marie-Chantal af Grækenland og kronprins Pavlos af Grækenland, der er søn af danske prinsesse Anne-Marie og tidligere kong Konstantin af Grækenland. Men al kongerøgelsen og det celebre var helt fraværende i Soho forleden da vinden blottede Hiltons bagsmæk. Du kan se et galleri med Nicky Hiltons trusse-kiks herunder:

Nicky Hilton, maj 2017

Sponsoreret indhold