Hollywood13. juli 2015

Sangerinde mor som 50-årig

Den amerikanske sangerinde Sophie B. Hawkins er i en relativt fremstreden alder blevet mor til en lille pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sophie_b._hawkins_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: AOP

Det er ikke mange kvinder, som kan blive mødre som 50-årige. Men det er nu lykkedes for sangerinden Sophie W. Hawkins, som netop har budt en lille pige velkommen til verden.

Sangerinden, der er kendt for 1980'er pophittet "As I Lay Me Down", er blevet mor til lille Esther. Det skriver det amerikanske medie ABC News.

Det er sangerindens andet barn, hun blev nemlig mor for første gang i 2008, da hun fik sønnen Dashiell med sin tidligere kæreste, Gigi Gaston.

Men faktisk blev lille Esther allerede planlagt for 20 år siden. Hawkins fik frosset en del af sine æg ned i en alder af 31, da hun vidste, at hun ville have et barn senere hen i livet.

- At være 50 og så blive mor, er faktisk en fantastisk alder at blive mor i, fortalte Sophie B. Hawkins til US Weekly tilbage i januar.

- Jeg er klogere, mere rolig og tænker mere klart nu, fortalte hun efter annonceringen af graviditeten, hvor der blev stillet spørgsmål til hendes alder.

Den 50-årige sangerinde var ikke bange for, hvad hendes søn ville sige til at blive storebror.

- Risikoen for at Dashiell vil føle sig overset nu, når jeg er mor for anden gang, er stor. Men vi har været igennem meget sammen, og det har gjort vores bånd helt særligt, fortæller sangerinden til US weekly.

Sophie B. Hawkins skrev på sin blog i april om at opdrage børn som alenemor.

- Jeg kunne have valgt at finde mig en ny kæreste, men hvis det ikke gik, skulle Dashiell igennem et hårdt forløb. I stedet vælger jeg at få en ny baby, som jeg kan give min fulde opmærksom sammen med Dashiell, skrev Sophie B. Hawkins.

Sponsoreret indhold