Hollywood18. marts 2015

Sangerinde dropper megahit

For Sinead O’Connor er der ikke flere følelser tilbage i debuthittet ”Nothing Compares To You”
https://imgix.seoghoer.dk/media/7fdb913ec2434817a76dba986a52bb0d.jpgDer findes ikke noget bedre end forventningens glæde. Men skuffelsen er stor, hvis forventningerne ikke bliver indfriet.

Det har den legendariske sangerinde Sinead O'Connor forsøgt at komme på forkant med, inden hendes fans tager til en af hendes koncerter.

LÆS OGSÅ: Sinead O'Connor: Skilt efter 16 dage

Hun vil nemlig ikke længere synge sit kæmpehit "Nothing Compares To You", når hun giver koncert, og det har hun informeret sine fans om.

- OK. Det er blevet tid for mig til at stoppe med at synge "Nothing Compares 2 U" live i den nærmeste fremtid, skriver hun på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Ivrig stalker driver Sinead O'Connor til vanvid

Den 48-årige irske sangerinde slog for alvor igennem i 1990 med netop "Nothing Compares To You", som oprindeligt er skrevet af Prince. Men hun føler ikke længere, at hun kan identificere sig med sangen, hvorfor hun ikke vil synge den længere.

- Efter at have sunget den i 25 år, løb jeg for ni måneder siden tør for alt jeg kunne gøre for at tilføre sangen nogen som helst følelser, skriver hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sinead O'Connor fortæller om sit sexliv

- Jeg vil ikke have, at publikum bliver skuffet, hvis de kommer til en koncert og ikke hører sangen, derfor fortæller jeg jer nu, at det kommer i ikke til.

Sangen er på Billboards liste som nummer tre over verdens 100 bedste sange fra 1990.

Sponsoreret indhold