Ivrig stalker driver sangerinde til vanvid

Den irske sangerinde Sinéad O\'Connor er træt af sin stalker

Den irske sangerinde Sinéad O'Connor er træt af sin stalker

Foto: AOPDen irske sangerinde Sinéad O'Connor har aldrig lagt skjul på, at hun mener, det er en forbandelse at være kendt. Og i den seneste tid er det kun blevet endnu værre for den 47-årige sangerinde.

En ivrig stalker fylder nemlig hendes hverdag med frygt og bæven, fordi han dag ud og dag ind chikanerer hende med ubehagelige mail.

Forleden blev det for meget for sangerinden, der på sin personlige blog bad manden om at "få sig et liv". Det skriver Mirror.

- Stop venligst med at stalke mig. Du sender mig op imod 30 mails om dagen. Nogle gange fra e-mailadresser med falsk identitet, fordi du ved, at jeg har blokeret din egen e-mailadresse, skriver hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: Så chokerende var Sandra Bullocks stalker-episode

LÆS OGSÅ: Von Trier-stjerne angrebet af stalker

LÆS OGSÅ: The Matrix-stjernen fik uventet besøg


Ifølge O'Connor, som for alvor brød igennem i 1990 med sin coverversion af Prince-sangen "Nothing Compares 2 U", har hun været nødt til at skifte alle låse i hjemmet, fordi manden opfører sig så skræmmende.

- Du har sågar beskyldt mig at efterlade mine fire børn sammen med fremmede midt om natten. Den slags fortæller du andre folk, men det er absolut ikke sandt, lyder det fra sangerinden.

- Jeg har to små børn, der bor i mit hus. Hvordan kan det glæde dig at skræmme en alenemor, spørger hun i blogindlægget og opfordrer i samme ombæring manden til at søge hjælp.

Sinéad O'Connor har i flere omgange indstillet karrieren, fordi hun ikke har kunnet holde berømmelsen ud.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close