Hollywood11. marts 2015

’Samantha’: - Jamie Dornan ligner ikke en mand

’Sex and the City’-sexbomben tænder ikke på Mr. Grey
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/0f417de4907249bdbf20dcc0245fe6c9.jpg
 Fotos: AOPHan har gjort pigetrusser våde over hele verden, men 'Fifty Shades of Grey'-skuespilleren Jamie Dornan har ikke slået benene væk under sexbomben Samantha fra 'Sex and the City'.

Samantha - eller Kim Cattrall som skuespillerindens borgerlige navn er - synes nemlig ikke, at den 32-årige irske skuespiller er noget særligt.

LÆS OGSÅ: Så er den gal igen: Kvinde onanerede til 'Fifty Shades of Grey'

- Måske er det min alder, men i mine øjne ligner han altså ikke en mand. Han ligner en ung dreng. Jeg kan godt lide mænd, der ligner mænd. Jeg så traileren til filmen, og du ved, hvad man siger: At man i løbet af tre sekunder kan se, om nogen er attraktiv eller ej. Tja… jeg tænkte nej, det er han ikke, siger den bramfrie 58-årige skuespillerinde til det irske medie Independent.

LÆS OGSÅ: Ups og avs! Er dette den dyreste omgang sex nogensinde?

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/78d577bfec3d448896f0df4273743a4d.jpgJamie Dornan i 'Fifty Shades of Grey' (Foto: AOP)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d3a6521e13ab40178f659516aa73f11e.jpgCarrie Bradshaw med sine tre bedste veninder i 'Sex and the City': Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones (Foto: AOP)

LÆS OGSÅ: Bare rolig! Jamie Dornan ER klar til ny 'Fifty Shades of Grey'-film

Dog er der stadig masser af bevis for, at Mr. Grey har utallige kvindelige beundrere verden over. Således skabte det masser af panik hos tusindvis af kvinder verden over, da et australsk magasin i midten af februar mente at vide, at skuespilleren ikke ville spille med i efterfølgeren til den erotiske film.

Faktisk var de sociale medier fyldt med fans, der ikke var sene til at konkludere, at 'Fifty Shades of Grey' simpelthen ikke kunne blive det samme uden den 32-årige irske skuespiller i rollen som den sadistiske Christian Grey.

LÆS OGSÅ: Hed bio-tur: Par hyggede sig under 'Fifty Shades of Grey'

Men en uge senere kom så de gode nyheder, for her afviste en talsmand for Jamie Dornan det australske magasins historie. Jamie Dornan ER nemlig klar til at spille Mr. Grey i den næste 'Fifty Shades of Grey'.

Det udtalte talsmanden til det britiske medie Daily Mail:

- Jamie er glad for, at filmen er blevet så populær over hele verden, og mens studiet ikke har meldt noget officielt ud om efterfølgeren, så ser han frem til at lave den næste film.

Sponsoreret indhold