Hollywood17. december 2016

Sådan smider Blake Lively graviditets-kiloene

Den smukke skuespiller Blake Lively afslører, hvordan hun kommer i lynform efter en graviditet.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/21.30625666.jpg

Hun havde næsten lige født datteren James, da hun skulle filme ”The Shallows”, hvor hun skulle være i strålende form, og efter fødslen af sin og Ryan Reynolds anden datter (som endnu ikke har fået sit navn offentliggjort) er Blake Lively igen i topform.

Men hvordan pokker klarer hun at blive kiloene kvit så hurtigt? Det er der en helt bestemt opskrift på. Blake Lively har nemlig droppet nogle helt bestemte fødevarer for at blive toptrimmet:

- Jeg spiste hverken gluten eller soya. Når man fjerner soya, så finder man ud af, at man ikke spiser forarbejdet mad, og det er det, jeg gjorde - ingen forarbejdede fødevarer, og så masser af workout, afslører den 29-årige skuespiller, der lige har vist døtrene frem sammen med sin mand, da Ryan fik sin stjerne på Hollywood Walk of Fame.

- Det virker til, at det er let at skære det væk, men der er soya i virkelig meget. Nærmest i alt - også selv om det er økologisk, så kan der nemt være soya i det. Jeg kunne stadig spise sukker og alt muligt andet. Det handler bare om at gøre det med måde. En balance mellem proteiner, kulhydrater og grønsager.

Se flere billeder af den smukke mor til to her:

Blake Lively 17.12.16

Sponsoreret indhold