Hollywood13. februar 2016

Ryan Reynolds vil have 9 døtre

Skuespilleren Ryan Reynolds er far til en datter, men det er slet ikke nok. Han er klar til mange flere børn

Ryan Reynolds galleri

Magasinet People har lige kåret ham til verdens mest sexede far, og det må i hvert fald være en titel, som Ryan Reynolds har det fremragende med.

Faderrollen passer ham nemlig særdeles godt, og selv om han pt. ”kun” er far til datteren James, der blev født i december, så vil han have mange flere børn – og det skal være døtre. Datteren har han sammen med Blake Lively.

- Jeg kan slet ikke få nok af at være far. Hvis jeg kunne få ni døtre, så ville jeg være ellevild, siger Ryan Reynolds ifølge Entertainment Weekly og joker desuden med, at han er vild med at være omringet af østrogen.

- Mine brødre og jeg – vi var fire i alt – vi ødelagde huset. Da jeg var otte år gammel, kunne jeg reparere en væg. Vi kunne faktisk fikse et helt hul i væggen i vores hus på 15 minutter. Og det er en af grundene til, at jeg ikke vil have drenge, lyder det jokende fra skuespilleren, der lige nu er aktuel med Marvel-filmen ”Deadpool”.

- Jeg tænker på, hvordan det vil blive, hvis vi får en dreng en dag. Gad vide hvordan det vil gå. – En lille ”mini-deadpool”, siger Ryan Reynolds.

Se galleriet med Ryan Reynolds i toppen af artiklen.

Ryan Reynolds galleri

Sponsoreret indhold