Hollywood27. oktober 2015

Gwens skilsmisse: Sådan sikrer hun millionerne

Gwen Stefani har i al hemmelighed kæmpet for sin formue.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/gwen-stefani-shopper-m-fa11-jpg.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: 'Don't speak!'

Sådan sang Gwen Stefani på sin gennembrudssingle med 'No Doubt' i 1995. Og måske måtte hun gentage ordene, da hun forhandlede sin svinedyre skilsmisse fra sin kommende eks-mand, Gavin Rossdale. For der er nemlig meget på spil, Gwens formue tæller nemlig $80 MM - eller en halv milliard danske kroner. Og Gavin krævede halvdelen.

I følge kilder tæt på Gwen var det ikke en let manøvre at sikre millionerne. Sagen er nemlig den, at Gwen og Gavin ikke havde en ægteskabspagt - noget der ellers er uhørt i Hollywood, fordi langt de fleste ægteskaber ender i skilsmisse, og fordi der er så meget på spil.

Gavin krævede nemlig halvdelen af Gwens formue - og i princippet havde han krav på den. Men så stillede det også nogle ukendte krav til ham, og ifølge TMZs kilder, endte han forleden med at slække på sine krav, og nu er det endt med et forlig, så sagen ikke kommer til at trække i langdrag.

Således ender han med at få langt under halvdelen af Stefanis formue.

Gwen har da også solgt over 30 millioner album. Mange af dem langt før hun blev gift med Rossdale.

Parret blev gift i 2002, og indledte altså skilismisseforhandlinger denne sommer.

I skilmisseforliget er parterne også kommet frem til en deling af børnene. De deler forældremyndigheden, mens de dog står, at Gavin kan komme ud for at få mere tid med børnene, hvis Gwen er på tour.

Forliget ventes stemplet og underskrevet af en dommer inden 2015 bliver til 2016.

null

Sponsoreret indhold