BREAKING NEWS: Gwen Stefani skal skilles

46-årige Gwen Stefani skal skilles. (Foto: All Over)

46-årige Gwen Stefani skal skilles. (Foto: All Over)

Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Sommeren 2015 vil stå som skilsmissesommeren over dem alle. 

Først var det vores egne, Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C, der åbnede skilsmisseballet. Så fulgte Hollywoods Ben Affleck og Jennifer Garner. Og nu står det klart, at ægteskabet mellem Gwen Stefani og Gavin Rossdale, er en saga blot.

Det skriver TMZ i Los Angeles, sent mandag.

Således varede Gwens ægteskab til den britiske musiker i 13 år. Parret indleverede deres skilsmissebegæringer samtidigt, og parternes advokater er helt på bølgelængde. Gwen og Gavin kommer til at dele forældremyndigheden over deres børn, Kingston på ni år, seks-årige Zuma og lille baby Apollo på et.

Selvom man skulle tro, at Gwen har tjent flest penge, så er Gavin faktisk god for $35, mens Gwen, der skød frem på pophimmelen i midten af halvfemserne med bandet 'No Doubt', er god for $45. Derfor er der ikke meget at kæmpe om i retten. Det er nok meget godt, da parret ikke skrev under på en ægtepagt, inden de blev gift i 2002.

Gwen og Gavin har været meget anonyme med deres ægteskab, og Gavin har flere gange udtalt til britisk presse, at de ikke ønskede at leve et offentligt liv. Det er dog svært i musikbranchen.

Parret har to hjem, et i Los Angeles og et i London.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close